Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

www.raivolanpakkaus.fi

EtusivuYritysHistoriaSuunnitteluMateriaalitYhteystiedot

Tuotteet

LahjapakkauksetKulmaikkunalliset lahjapakkauksetErikoisen muotoiset pakkauksetSalkutPullopakkauksetSolmio-, Huivi- ja Paitapakkaukset, LahjakorttikuoretPostituspakkauksetKakku- ja voileipäkakkulaatikotLaatikot irtokannellaKäyntikorttikotelotEsittelytelineetPakkausalustatVarastolaatikot AaltopahvirullatVaraosakotelotPakkaustäytteet
Raivolan Pakkaus Oy
040 147 3973
raivis(ät)raivolanpakkaus.fi
Tietosuoja
ValikkoEtusivuYritysHistoriaSuunnitteluMateriaalitYhteystiedotLahjapakkauksetKulmaikkunalliset lahjapakkauksetErikoisen muotoiset pakkauksetSalkutPullopakkauksetSolmio-, Huivi- ja Paitapakkaukset, LahjakorttikuoretPostituspakkauksetKakku- ja voileipäkakkulaatikotLaatikot irtokannellaKäyntikorttikotelotEsittelytelineetPakkausalustatVarastolaatikot AaltopahvirullatVaraosakotelotPakkaustäytteet

Historia

Vuonna 1922 Karjalan kannaksella, Kivennavan pitäjän Raivolan kylässä Viktor Rämö ja Filip Sorin perustivat Raivolan Kotelotehdas Oy -nimisen pakkaustehtaan.

Sen merkittävimmiksi tuotteiksi nousivat savukekotelot. Parhaimmillaan Pilli-Klubi-askeja valmistettiin 60 miljoonaa kappaletta vuodessa.

 

Klubi-aski elää sadoissa tarinoissa. Milloin sen kanteen on piirretty omakotitalon piirustukset, milloin kunniamerkin luonnos. Milloin on merkitty muistiin  valtakunnan tärkeitä päätöksiä, milloin tervehdys mielitietylle.

Tarinoiden todellisuutta ei liene juridisesti todistettu, mutta  niiden todenperäisyyttä tuskin kukaan tohtii epäillä.

Vuonna 1939 tehdas jouduttiin siirtämään sodan uhan alla Lappeenrantaan, missä se toimii edelleen. Vuosikaudet kotelotehdas toimi entisessä saunassa, nykyiselle paikalleen Hyrymäkeen tehdas siirtyi vuonna 1983.

Viktor Rämö johti tehdasta kuolemaansa asti vuoteen 1954.

Toimintaa jatkoi Viktorin veljenpoika Mauno Rämö.                               

Hänen jälkeensä vastuu yrityksen toiminnasta siirtyi seuraavalle sukupolvelle, Kari Rämölle.

Maaliskuussa 2000 Markku Hyrkäs ja Eija Hytönen ostivat Raivolan Kotelotehdas Oy:n liiketoiminnan. He jatkoivat toimintaa Raivolan Pakkaus Oy:n nimissä.

Alkuvuosien huikean pitkien tuotantosarjojen tilalle on tullut monipuolinen valikoima erikoispakkauksia.

Tänään yksilöllisyys korvaa suuret sarjat. Yli 90 vuoden ikäinen yritys on osoittanut uusiutumiskykynsä useaan kertaan ja jatkaa elinvoimaisena uusilla tuotealueilla.

Markku Hyrkkään siirryttyä vapaaherraksi 1.8.2013 yrityksen toiminnasta vastaa Mika Hytönen.